skip to Main Content

Building Wind Finland 2020 together with

Wind Finland Oulu tulee nyt Tullisaliin – ensimmäiset puhujat julkaistu!

Tuulivoiman rakentamisen ja tuotannon vaiheisiin keskittyvä Wind Finland Oulu -seminaari tulee jälleen – ja tällä kertaa entistäkin isompana. Tapahtuma järjestetään Tullisalissa 1. helmikuuta 2024.

Uusiin tiloihin mahtuu nyt mukaan aiempaa enemmän osallistujia ja myös partnerialueemme on entistä tilavampi ja osastot tulevat hyvin esille. Päivä on jaettu tuttuun tapaan eri sessioihin, joiden välissä on hyvin aikaa verkostoitumiselle sekä partnereihin tutustumiseen.

Ensimmäiset puhujat on nyt julkaistu ja lavalle nousee muun muassa Fingridin erikoisasiantuntija Jukka Kakkonen, joka kertoo kantaverkon tarjoamista sähkömarkkinapaikoista, joihin tuulivoima voisi osallistua ja saavuttaa aseman yhtenä sähköjärjestelmän tukipilarina.  

Lisäksi saamme kuulla Kyberturvakeskuksen ajankohtaisia kuulumisia, kun erityisasiantuntija Teemu Väisänen tulee kertomaan, mitä uutta sääntelyä ja vaatimuksia on tuulivoima-alalle tulossa, sekä miten kyberturvallisuuteen liittyviä vastuita eri osapuolten välillä voidaan selkeyttää ja mistä olisi hyvä sopia.

Seminaaripäivän ja verkostoitumishetken jälkeen Tullisali muuntautuu illanviettopaikaksemme, jossa ohjelma jatkuu rennosti illallisen ja verkostoitumisen merkeissä.

Ilmoittautuminen seminaarin on avoinna. Muistathan, että STY:n jäsenet saavat liput edullisempaan hintaan. Seminaarimme ovat usein loppuunmyytyjä, joten älä epäröi vaan varmista paikkasi nyt!

Tervetuloa kanssamme hyväntuuliseen Ouluun!

Hanki lippusi
Tutustu partneripaikkoihin

Back To Top