skip to Main Content

Building Wind Finland 2020 together with

Ohjelma julkaistu – Wind Finland Oulu 2024 tarjoaa jälleen tiukkaa asiaa tuulivoiman rakentamisesta ja tuotannosta

Uudet tuulet puhaltavat Oulun Tullisalissa helmikuun ensimmäinen päivä, kun Wind Finland Oulu täyttää Tullisalin tuulivoiman rakentamis- ja tuotantovaiheen ammattilaisista. Jopa 200 osallistujaa yhteenkokoavan seminaarin ohjelma on nyt julkaistu!

Mukana seminaarissa on tälläkin kertaa laaja kattaus puheenvuoroja alan asiantuntijoilta. Juontajana toimii OX2-yhtiön Commercial Manager Taru Kaarlela, jolla on pitkä historia tuulivoima-alalla aina Winwind-ajoista lähtien. Tarun johdolla pääsemme syventymään tuulivoiman rakentamis- ja tuotantovaiheen teemoihin eri sessioiden ja mielenkiintoisten puheenvuorojen kautta.

Päivän alkuun saamme kuulla Suomen länsirannikolla sijaitsevan kantaverkon tuotantorajoituksista ja mitä mahdollisesti opimme viime vuoden tilanteesta. Ovatko rajoitukset uusi normaali vai mitä on odotettavissa? Aiheesta kertomaan tulee yksikön päällikkö Petri Parviainen Fingridin kantaverkkopalveluista.

Rakentamisvaiheen teemojen äärellä liikutaan muun muassa, kun Vuorsolan kuljetuspäällikkö Elina Hassinen tulee puhumaan tuulivoimaloiden logistiikasta ja kuljetuksista. Viranomaiset edellyttävät kuljetusten esiselvitysten tekemistä jo varhaisemmassa vaiheessa ja Elina valottaa kokemuksiaan siitä, mitä tuulivoimakuljetuksissa on syytä ottaa huomioon ja milloin, jotta ylimääräisiltä yllätyksiltä ja kustannuksilta voidaan välttyä. 

Päivän päätteeksi saamme nauttia myös kansainvälisestä esityksestä kun SKM Market Predictor -yhtiön toimitusjohtaja Viktor Balyberdin tulee kertomaan hintaennusteista aiheella “Long-term Finnish power balance and price development – how much renewables can be constructed and at which prices?”.

Seminaarin jälkeen Wind Finland Oulu järjestää yhdessä BusinessOulun kanssa tuulivoima-alan rekrytointitapahtuman Tullisalissa klo 17-19. Paikalle odotetaan sankoin joukoin työnhakijoita sekä alan opiskelijoita tutustumaan alaan ja sen tarjoamiin mahdollisuuksiin. Tilaisuus on avoin myös kaikille seminaariosallistujille.

Ilta jatkuu Tullisalissa tuttuun tapaan illallisen ja verkostoitumisen parissa, joten toivottavasti jäät kanssamme nauttimaan hyvästä ruuasta ja seurasta!

Tutustu ohjelmaan
Lue lisää rekrytointitapahtumasta
Hanki lippusi ja partneripaikkasi

Back To Top