skip to Main Content

HENKILÖTIETOLAIN (523/1999) 10 §:N ja 24 §:N MUKAINEN TIETOSUOJASELOSTE

  1. Rekisterin pitäjä
    Suomen Tuulivoimayhdistys Ry, Kauppakatu 19 A 9, 40100 Jyväskylä
  2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa
    Saara Jalkanen, Jäsenpalvelut, saara.jalkanen@tuulivoimayhdistys.fi, +358 401343336
  3. Rekisterin nimi
    Tapahtumien osallistujarekisteri
  4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
    Rekisteriin ilmoittautuvat Suomen Tuulivoimayhdistyksen järjestämiin tapahtumiin osallistuvat henkilöt kunkin tapahtuman omaan rekisteriin.Henkilötietoja käsitellään asiakassuhteen hoitamiseksi.Tietoja voivat käsitellä myös rekisterin ylläpito sekä liitännäisten rekisterien, kuten uutiskirjepalvelun ja laskutusjärjestelmän ylläpito.
  5. Rekisterin tietosisältö
    Rekisteröidyistä tallennetaan seuraavat tiedot tapahtuman osallistujarekisteriin:
  • henkilön etu- ja sukunimi
  • henkilön edustama organisaatio (yritys tai yhteisö)
  • laskutustiedot
  • sähköpostiosoite
  • puhelinnumero
  • erityisruokavaliot
  • tiedot mihin tapahtumien eri osiin henkilö osallistuu
  1. Säännönmukaiset tietolähteet
    Rekisterin tiedot saadaan henkilöiltä itseltään tapahtumaan ilmoittautumislomakkeella. Lomakkeessa pyydetään henkilön suostumus tietojen käsittelyyn sekä suoramarkkinointiin.
  2. Tietojen säännönmukaiset luovutukset
    Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille.
  3. Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
    Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.
  4. Tietojen säilytys
    Rekisteröityjen tietoja voidaan säilyttää tapahtuman jälkeen 2 vuotta, markkinointi ja tilastointitarkoituksiin.
  5. Rekisterin suojauksen periaatteet
    Tapahtumien osallistujarekisteri ja sen liitännäiset rekisterit, kuten uutiskirjepalvelu ja laskutusjärjestelmä toimivat sähköisessä tietokannassa. Rekisteriä hoitavat yhdistyksen työntekijät sekä ulkoinen tapahtumatuottaja. Järjestelmä on suojattu asianmukaisesti salasanoin. Lisäksi työntekijöiden tietokoneet ja yhteydet on suojattu. Tietojen käsittelijöiden kanssa on tehty tietojenkäsittelysopimus.
  6. Tarkastusoikeus
    Jokaisella on oikeus tarkastaa henkilörekisteriin talletetut tietonsa. Pyynnön tietojen tarkastuksesta voi tehdä yhdistyksen jäsenpalveluihin (mainittu kohdassa 2.).
  7. Oikeus vaatia tiedon korjaamista
    Jokaisella on oikeus vaatia henkilörekisterissä olevan virheellisen tiedon korjaamista. Pyynnön tietojen korjaamisesta voi tehdä yhdistyksen jäsenpalveluihin (mainittu kohdassa 2.).
  8. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
    Henkilötietolain 30 §:n mukaan rekisteröidyllä on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä, häntä itseään koskevia tietoja suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta samoin kuin henkilömatrikkelia ja sukututkimusta varten. Tapahtumien osallistujarekisterin tietoja voidaan käyttää yhdistyksen muiden tapahtumien suoramarkkinointiin. Postituslistalta voi irtisanoutua, koska tahansa markkinointisähköpostien tai jäsenpalveluiden kautta. Rekisteröityjen tietoja ei käytetä muihin yllä mainittuihin tarkoituksiin.

 

Tietosuojaseloste on hyväksytty yhdistyksen hallituksen kokouksessa 21.5.2018.

Back To Top